συμπλήρωμα διατροφής

Emhellas στο Facebook
here and here

EM-
Research-Organization

 

 

ΤΑ ΑΠΟΒΛΗΤΑ ΝΕΡΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ  ΑΓ.ΑΝΔΡΕΑΣ ΛΟΓΓΑ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΝ ΝΑ ΜΥΡΙΖΟΥΝ

                                                                

Η πληροφορία ΕΜ έφτασε στην περιοχή Αγ. Ανδρέα μέσω Αυστρίας. Όσο παράξενο κι αν ακούγεται, η πληροφορία ΕΜ ταξίδεψε 2000 χιλιόμετρα.
Όπως έρχονται οι συμπτώσεις στη ζωή...γνωρίσαμε μια οικογένεια στην Αυστρία που τον μiσό χρόνο μένει στην Αυστρία και τον υπόλοιπο σ `ένα παραδεισένιο μέρος, εκεί όπου η ανατολή του ήλιου αγγίζει κάθε ευαίσθητη καρδιά.
Η ημέρα αρχίζει.....
Εκεί στην Πελοπόννησο, στους Χράνους, στο νομό της Μεσσηνίας ξεκίνησε η ανατολή του ΕΜ.
Οι φίλοι μας, έχοντας το εθελοντικό φρόνημα που χαρακτηρίζει όλους όσους αγαπούν και έχουν καταλάβει τη σημασία του ΕΜ, οργάνωσαν μια ομιλία, στις 29  Ιουλίου του 2004. Την ομιλία παρακολούθησε και ο δήμαρχος της περιοχής, κ. Νίκος Αναστασόπουλος, δήμαρχος εδώ και 12 περίπου χρόνια και άνθρωπος με πρωτοποριακές ιδέες, που προχωρεί χωρίς φόβους και είναι έτοιμος να αποδεχθεί και να δοκιμάσει καινούργια πράγματα..
Αποφάσισε λοιπόν να χρησιμοποιήσει την τεχνολογία των ΕΜ στο σύστημα καναλιού λυμάτων του Αγ. Ανδρέα στη Μεσσηνία, το οποίο παρ’ όλες τις προσπάθειες είχε μεγάλο πρόβλημα δυσοσμίας. Η δυσοσμία ήταν τόσο ενοχλητική τους ζεστούς μήνες, που σου έκοβε κυριολεκτικά την όρεξη όταν καθόσουν στις γραφικές ταβέρνες της περιοχής.
Η απόφαση ήταν αμετάκλητη, ιδιαίτερα μετά από έναν ψεκασμό κάδου απορριμμάτων, που τους ζεστούς μήνες μυρίζουν πολύ άσχημα. Ο κάδος ήταν το πρώτο πείραμα. Ψεκάστηκε με ένα μείγμα ΕΜ και νερού στις αναλογίες 1: 100 Με τον πρώτο ψεκασμό εξαφανίστηκε η δυσοσμία.
Στις 29 Ιουλίου του 2004 κάναμε τον πρώτο εμβολιασμό στα λύματα του Αγ. Ανδρέα. Συνολικά πραγματοποιήθηκαν τρεις εμβολιασμοί, ένας κάθε 30 ημέρες. Με τον πρώτο ήδη εμβoλιασμό ελαττώθηκε η δυσοσμία κατά 70 % και μετά τους τρείς μήνες είχαμε 100% επιτυχια.
Με τη συνεχή φροντίδα θα μπορούμε  να χρησιμοποιήσουμε  το νερό και για πότισμα.
Εάν οι κάτοικοι επιθυμούν κάτι τέτοιο, θα πρέπει  κάθε νοικοκυρά της περιοχής να χρησιμοποιεί ΕΜ για την καθαριότητα του σπιτιού της….Ο δρόμος είναι πλέον ανοιχτός μετά  από αυτή την επιτυχία.Τίποτα δεν είναι αδύνατο για τους ΕΜ. Ο καθηγητής HIGA είπε κάποτε :
Εάν το ΕΜ δεν είχε αποτέλεσμα, κοίταξε τι λάθος έχεις κάνει εσύ και συνέχιζε να το χρησιμοποιείς μέχρι να δεις τα επιθυμητά αποτελέσματα !
Κοιτάξτε την όμορφη περιοχή.Δεν αξίζει αυτή την ιδιαίτερη φροντίδα ;

Ενεργοί Μικροοργανισμοί ΑΠΟΒΛΗΤΑ ΝΕΡΑ

Click to enlarge

Ο Δήμαρχος κύριος Αναστασόπουλος

Ενεργοί Μικροοργανισμοί ΑΠΟΒΛΗΤΑ ΝΕΡΑ

Click to enlarge

Η όμορφη άποψη από το μπαλκόνι των
φίλων μας, στο Λογγά της Μεσσηνίας.

Οι ΕΜ εξακολουθούν να βοηθούν το έργο του δημάρχου, ο οποίος συνεχίζει να είναι ένθερμος  υποστηρικτής της τεχνολογίας από το 2004 μέχρι και σήμερα.
Στη γειτονική περιοχή του Λογγά, στο Πεταλίδι, είναι δραστήριος σύμβουλος της τεχνολογίας των ΕΜ ο Γεωπόνος της περιοχής του Πεταλιδίου, κ. Περικλής Ηλιόπουλος.
Βλέπετε μερικές φωτογραφίες από τις δραστηριότητες του κ. Ηλιόπουλου

Ενεργοί Μικροοργανισμοί ΑΠΟΒΛΗΤΑ ΝΕΡΑ-

Click to enlarge

Ο κύριος Ηλιόπουλος και ο εκπρόσωπος της EMRO  κ. Kuwabara


Ενεργοί Μικροοργανισμοί ΑΠΟΒΛΗΤΑ ΝΕΡΑ

Click to enlarge

To2007 έγινε η επεξεργασία των λυμάτων του Δήμου Κορώνης


Ενεργοί Μικροοργανισμοί ΑΠΟΒΛΗΤΑ ΝΕΡΑ

Click to enlarge


Στην φωτογραφία από αριστερά:
Ο κ. Ηλιόπουλος ο Δρ.Γκέρχαρτ  Κόσικ  και ο Γκέρχατ Κόσικ (γιος)

ΖΑΚΥΝΘΟΣ

Στις 26.9.2004 ξεκίνησε στο ξενοδοχείο Υάκινθος στον Λαγανά Ζακύνθου ένα πείραμα επεξεργασίας των λυμάτων του ξενοδοχείου.
Ο ξενοδόχος, ο οποίος εφαρμόζει όλες τις προδιαγραφές βιολογικού καθαρισμού, αντιμετώπιζε το πρόβλημα της δυσοσμίας και της λάσπης των αποβλήτων. Αναγκαζόταν πολύ συχνά να αδιάζει τα λύματα και κατά συνέπεια είχε μεγάλα έξοδα.
Τι μπορούν να κάνουν οι ΕΜ ;
Η  εξαφάνιση της δυσοσμίας είναι το πρώτο που επιτυγχάνουν οι ΕΜ. Η λάσπη εξαφανίζεται επίσης κατά 80%. Αυτό σημαίνει λιγότερα έξοδα για τον ιδιοκτήτη.
Και το πείραμα  αυτό είχε μεγάλη επιτυχία.

Στις 26.9.2004 έγινε ο πρώτος εμβολιασμός και ο δεύτερος έναν μήνα αργότερα. Με δύο μόνο εμβολιασμούς σταμάτησε αμέσως η δυσοσμία. Όσον αφορά τη λάσπη, έχει ελαττωθεί σημαντικά. Για να εξαφανισθεί εντελώς, θα πρέπει να συνεχίσουμε την επεξεργασία  για όλη

Ενεργοί Μικροοργανισμοί ΑΠΟΒΛΗΤΑ ΝΕΡΑ

Click to enlarge

Ενεργοί Μικροοργανισμοί ΑΠΟΒΛΗΤΑ ΝΕΡΑ

Click to enlarge

Στην φωτογραφία απο αριστερά  η ιδιοκτήτρια του ξενοδοχείου,
η Κωνσταντίνα Ζαφειροπούλου, ο ιδιοκτήτης και ο αντιδήμαρχος
του Λαγανά κ. Παπαδάτος  (φωτογραφία 2004)

 

Ο κύριος Παπαδάτος (τέως  αντιδήμαρχος του Δήμου Λαγανά) συνεχίζει να είναι ένθερμος υποστηρικτής και από τον Σεπτέμβριο του 2006 είναι συνεργάτης και σύμβουλος της τεχνολογίας των ΕΜ για τη Ζάκυνθο.

Μερικές φωτογραφίες από τις δραστηριότητές του στην περιοχή Λαγανά Ζακύνθου:

Οι δραστηριότητες  για τα λύματα των δήμων Ζακύνθου.

 

Οι δραστηριότητες της κομποστοποίησης ( ΒΟΚΑΣΙ)

 

 

Ενεργοί Μικροοργανισμοί ΑΠΟΒΛΗΤΑ ΝΕΡΑ

Click to enlarge

Ενεργοί Μικροοργανισμοί ΑΠΟΒΛΗΤΑ ΝΕΡΑ

Click to enlargeabcert

Πιστοποιητικό του άρθρου 29 παρ 1 του κανονισμού (ΕΚ)
Αρ 834/2007
και αρ 889/2008

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ

1/2/3/4

ΟΙ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΤΕΙ ΤΟ ΕΜ Α
download as word