συμπλήρωμα διατροφής

Emhellas στο Facebook
here and here

EM-
Research-Organization

 

 

Ο Δρ Τερουο Χιγκα έστειλε ένα γράμμα γιά την παρουσίαση του βιβλίου του -ΜΙΑ  ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΣΩΣΕΙ ΤΗ ΓΗ-που επραγματοποιήθηκε στις 18.01.2008  στην αίθουσα του λόγου στη στοά του βιβλίου.

Θα  ήθελα να ευχηθώ σε όλους εσας  στην Ελλάδα που ασχολείσθε με το ΕΜ να έχετε μια  καλή και γεμάτη επιτυχίες χρονιά !

Θα ήθελα να ευχαριστήσω την κ. Κωνσταντίνα Ζαφειροπούλου,για την προσπάθειά της να εκδοθεί το βιβλίο στην Ελληνική γλώσσα.
Οταν επισκεύθηκα την Ελλάδα μου έμειναν στη μνήμη μου ιδιαίτερα πολλοί ενθουσιώδεις χρήστες των ΕΜ.Εχω δε τις καλλίτερες εντυπώσεις από αυτό το ταξίδι.

Η σωστή διαχείρηση των απορριμάτων είναι  απαραίτητη παγκοσμίως.
Η λύση για την εξοικονόμηση του νερού ιδιαίτερα στην Ελλάδα είναι επείγουσας σημασίας!!!

Το κεντικό νόημα του βιβλίου ΜΙΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΣΩΣΕΙ ΤΗ ΓΗ..εξηγεί πώς η τεχνολογία των ΕΜ μπορεί να δώσει λύσεις στα προβλήματα  της τροφής ,του περιβάλλοντος,της ιατρικής περίθαλψης,της σχολικής  εκπαίδευσης και στο θέμα της ενέργειας.Η λύση αυτή έχει χαληλό κόστος είναι αποτελεσματική ,δημιουργεί συνεργασία και ενότητα.σε όλους αυτούς που ασχολούνται με αυτή.

Μετά από τόσα χρόνια που πέρασαν από τη έκδοση αυτού του βιβλίου που παρουσιάζεται σήμερα μπορώ να είμαι βέβαιος  ότι έχω ένα καθήκον απέναντυ της ανθρωπότητας να συνεχίζω την διάδωση αυτή της σωτήρια τεχνολογία.

Από το βιβλίο αυτό καθώς και από άλλες πηγές πληροφόρησης όπως π.χ το Internet μπορύμε να δούμε την σημασία του ΕΜ,όταν αυτό το κατανοήσουμε θα αρχήσουμε να χρησιμοποιούμε τόσο πολύ ΕΜ όσο νερό χρειαζόμαστε ή ακόμα θα μπορούσαμε να πούμε να χρησιμοποισουμε τόσο πολύ όσο αέρα χρειαζόμαστε για να αναπνέουμε.Οταν παντού λοιπόν  αρχίζει να ανβλύζει το ΕΜ  γύρω μας ,θα διαπιστώσουμε ότι κάθε πηγή μόλυνσης αρχίζει να εξαφανίζεται.Οτι προβληματικό υλικό υπάρχει θα μπορούμε να το ακακυκλώσουμε διότι το ΕΜ θα έχει εξουδετερώσει την χημεία.
Εαν εργαζόμεθα για  την βελτίωση του περιβάλλοντος χρησιμοποιόντας το ΕΜ θα έχουμε αυτομάτως καλύτερη υγεία.Επαναφέροντας το περιβάλλον έξαφανίζονται και οι ασθένειες.
Η τεχνολογία των ΕΜ εξελίσεται προς το καλύτερο συστηματικά .Σε λίγο καιρό θα έχουμε στη διάθεσή μας  το ΕΜ Χ  χρυσό το οποίο είναι  κατά 5 φορές ισχυρότερο σε αντοχειδωτική δράση από το ΕΜ Χ.
Η ενασχόληση με την τεχνολογία των ΕΜ δίνει ικανοποίηση και χαρά
Σας εύχομαι όλους εσας στην Ελλάδα να έχετε αυξανόμενη χαρά και ευτυχία με το να διοαδίδετε την  τεχνολογία των ΕΜ

17 Ιανουαρίου 2008
Τέρουο Χίγκα

JAPAN Version

Ενεργοί Μικροοργανισμοί  Higa

Click to enlarge

Ενεργοί Μικροοργανισμοί  Higa

Click to enlarge

Ενεργοί Μικροοργανισμοί  Higa

Click to enlarge

Ενεργοί Μικροοργανισμοί  Higa

Click to enlarge

 Ενεργοί Μικροοργανισμοί  Higa

Click to enlarge

 

 

abcert

Πιστοποιητικό του άρθρου 29 παρ 1 του κανονισμού (ΕΚ)
Αρ 834/2007
και αρ 889/2008

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ

1/2/3/4

ΟΙ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΤΕΙ ΤΟ ΕΜ Α
download as word